KO STANDARDU CRTA METU: Tužba protiv GP URA zbog laži i vrijeđanja – na SUDU da dokažu navodnu kriminalnu strukturu vlasništva portala

Građanski pokret URA je na svom FB nalogu demantovao navode iz teksta portala Standard u kojem se navodi da je lider tog pokreta Dritan Abazović pripremio ponudu za DF, ali ne i za lidere o ulasku u novu vladu. URA je ovaj tekst označila kao FAKE NEWS i otišla korak dalje te optužila Standard da je ''parapolitički i kvazi portal iza čije vlasničke strukture stoji kriminal''.

S obzirom na to da je vlasnička i urednička struktura portala Standard transparentna kao i finansije, jasno je da GP URA batinom sa pozicije vlasti pokušava da ućutka sve one koji ne misle kao oni. Zbog ovih navoda, Standard priprema tužbu protiv GP URA čime će dati šansu ovoj političkoj organizaciji da navode o kriminalnoj vlasničkoj strukturi dokaže na sudu.

Zbog ovog besprizornog napada Standard će se obratiti i međunarodim instancama, jer GP URA i lideru nije prvi put da kvalifikuje Standard na vrlo neprimjeren i opasan način.

Interesantna je činjenica da je demant vijesti stigao pet minuta nakon objavljivanja teksta na portalu Standard, a još intrigantnije je žestina odgovora, ako znamo da je sličnih tekstova bilo na pretek posljednjih nedjelja u crnogorskim medijima. Nejasno je šta je toliko uznemirilo GP URA i natjeralo na besprizornu pljuvačinu i spinovanje.

Zbog čitalaca portala Standard napominjemo da su navodi u tekstu potpuno tačni, da su potvrđeni sa više strana i od nekoliko vrlo upućenih sagovornika, koji su željeli da ostanu anonimni. U prilog tome i informacija, koju znaju i lider GP URA, i vjerovatno ostali čelnici tog pokreta, Abazović je već razgovarao sa jednim od lidera DF-a, a zvanični sastanak sa DF-om je zakazan za sjutra. Uostalom, sve ovo korespondira sa jučerašnjom izjavom Abazovića koji je i najavio razgovore sa DF-om, pa otuda još više zbunjuje žestina kojom se URA sručila na portal Standard.

Uredništvo Standarda

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Kina šalje trupe u Rusiju na zajedničku vojnu vježbu

Učešće Kine u zajedničkim vježbama "nije povezano sa trenutnom međunarodnom i regionalnom situacijom", navodi se u saopštenju...

Predate inicijative za smjenu Đurović i izglasavanje nepovjerenja Vladi

Inicijativu je potpisalo 32 poslanika. Evo šta su naveli u inicijativi: 

Crnomorska flota dobila novog komandanta

Ruske vojne baze na ovom poluostrvu bile su zahvaćene eksplozijama u prethodnih devet dana.

Nastavlja se dezinsekcija na području Podgorice

“Dezinsekcija koja će se danas vršiti obuhvatiće naselja: Tološi, Mareza, Vranići, Malo brdo, Momišići, Novi grad, Blok...

Adžić: Nijednom nismo demantovali Radunovića, bilo više poziva ka...

''Ono što je stav policije, ali dok se ne sprovede istraga, ne možemo...

NAJČITANIJE

1 komentar

guest
1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Cetinjanka
Cetinjanka
16/11/2021•13:13 13:13

Podrška za Standard samo nastavite ovako da pišete a urasi sa dritangom na celu su najveći izdajnici u našoj jedinoj domovini Crnoj Gori! DA JE VJECNA!