Pavićević: Ko o čemu, Demokrate o časti i poštenju

Kada se Demokrate pozivaju na čestitost i poštenje, to je prava kontradikcija, imajući u vidu plejadu političkih talenata u svojim redovima, poručio je Aleksandar Pavićević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore u reagovanju na saopštenje Demokrata koje su poručile, između ostalog, da je DPS-u najbolje da ćuti.

“Za početak, bilo bi dobro da objasne javnosti kako to da im je funkcioner, predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović optužen od strane koalicionog partnera, DF, da je organizovao kriminalnu grupu i oštetio opštinski budžet za 600.000 eura?! Gdje ode ta “čast”, to “poštenje”?! Da vrh stranke ne vjeruje u optužbe vaših koalicionih partnera, ne biste Radovića ostavili na ledini, da se sam snalazi i brani, a vi jedva dočeli “leteći start” i potrčali u zagrljaj DF, upravo onih koji tvrde da je vaš funkcioner kriminalac?!, navodi Pavićević.

On je Demokrata postavio pitanje.

“Gdje su vam “čast” i “poštenje” kada treba da se ogradite od potpredsjednika Opštinskog odbora u Beranama, koji se dovodi u vezu sa najodvratnijim krivičnim djelom – pedofilijom?! Onda se pravite “mrtvi”. I ne samo vi, nego sve tzv NVO koje postadoše vladine brzinom svjetlosti. Mnogo riječi a još više licemjerja u svakom novom oglašavanju Demokrata. Ipak, ovim završavamo, dopisivanje sa njima sve dok iz redova Demokrata ne iskoči novi četnik početnik spreman za uhljebljenje ili novi “ekspert” zadužen za nazadovanje Crne Gore. I u finalu, najbolje reče jednom jedan čovjek, od kog se i dalje plašite izbora i činite sve na ovome svijetu da ne izađete na politički megdan. Zato śedite đe ste, jer ni za đe ste nijeste”, zaključuje Pavićević.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

SD-LP: Suverenističke partije da formiraju vlast koja će raditi...

"Svojim glasom, pokazali ste da vrednujete ne samo naš doprinosdosadašnjim rezultatima u lokalnoj vlasti, već ste i...

Bošković o izborima u tri opštine: Uzeli smo 37...

"U tri opštine koje predstavljaju Crnu Goru u malom, uzeli smo 43% glasova ili 37 mandata više...

Smolović: Pokušaćemo da povećamo koalicioni kapacitet i formiramo buduću...

"Naša ambicija je bila da samostalno vršimo vlast, međutim okolnosti su bile druge. Ne možemo reći da...

Eraković: Otvoreni smo za formiranje vlasti u sve tri...

DPS je još jednom potvrdila dominaciju. " Osvojili smo između 40 do 50 glasova...

SD: Državotvorne partije da formiraju vlast u sve tri...

“Nastavićemo da pružamo važan doprinos očuvanju državnog dostojanstva koje odlazeća vlast već punu godinu vrlo svjesno na...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare