PKS daje punu podršku otporu građana Tuzi

Patriotsko komitski savez daje punu podršku otporu građana Tuzi i gradonačelniku Niku Đeljošaju, koji su reagovali na selektivne mjere vlasti na čelu sa Srpskom pravoslavnom crkvom, a koji su juče „naredili“ zatvaranje kafića i ugostiteljskih objekata u toj opštini, saopšteno je iz PKS.

“Smatramo da su ovo političke mjere, nipošto zdravstvene, obzirom da su Tuži opština koja je u zelenoj zoni, dok je , recimo, Nikšić, u četvrtoj i možda najugroženija opština širom otvorenih granica za razne emisare Aleksandra Vučića, koji paradiraju kroz grad i državu, pa nikom ništa!

Zloupotreba policije, koja je stigla u Tuzi, sramna je odluka ministra unutrašnjih poslova i vd direktora policije, jer se ne sjećamo da su istom ažurnošću „lovili“ pripadnike podzemlja koji su po Crnoj Gori živjeli slobodno, bio im plaćen smještaj u hotelu,  a omogućen im i bezbjedan izlazak kad je već „prigustilo“ od pitanja zašto su takvi ljudi miljenici prvog pendreka Crne Gore”, navode u saopštenju i dodaju:

Otvorene granice zbog lokalnih izbora, a zatvoren medjugradski saobraćaj i kafići? Što onda policija nije uhapsila Krapovića i družinu prije neki dan kad su nam stigli u Nikšić iz „zatvorene Budve?, pitaju iz PKS.

“Dok se litijalo i lizale kašikice, branila su se vjerska prava, a šta je sa pravima Albanaca u Tuzi? I kako se usuđujete da ih kršite?

Patriotsko komitski savez je davno rekao da ovo „nijemojavlada“, i da treba sve odluke, suprotne pravu i zakonu, bojkotovati. U tom smislu, dajemo punu podršku Albancima u Tuzi i njihovoj lokalnoj upravi, jer je apsolutno jasno da se nova vlast ne umije i neće izboriti sa epidemijom, zbog zadatka kojeg su dobili da učine sve da odrade „Bitku za Nikšić“. Građanine Crne Gore, ODUPRI SE!”, zaključeno je u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Bilčik: Promjena granica i razmjena teritorija je opasan put...

Promjena granica i razmjena teritorija je opasan put u eksplozvnu prošlost, ocijenio je Bilčik povodom navodnog non...

Šef kalabrijske mafije, koja je pretekla sicilijansku “Cosa Nostru”...

Izvor je potvrdio da Nikolino Grande Aracri, koji služi kaznu doživotnog zatvora zbog ubistva u zatvoru u...

OVA EVROPSKA država plaća 200 EURA PO OSOBI ako...

Oni koji odaberu smeštaj u hotelu s pet zvjezdica dobiće 100 eura po osobi za rezervaciju. Gosti u hotelima...

Adžić: Pad Vlade ako Krivokapić povuče predlog o smjeni...

On je u emisiji Argumenti, na Televiziji Crne Gore, kazao da bi, u ovom momentu, to bilo...

“DOBIĆEŠ SVE ŠTO POŽELIŠ: Kurc u centru skandala, pronađeno...

Nova afera trese austrijsku vladu, na čijem čelu je kancelar Sebastijan Kurc, nakon što su mediji došli do...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare