SNP: Vi ste, Marko Milačiću, za našu partiju skroz nebitni

U moru političkih nesuvislih izjava, građani su u prilici i da čuju ''poslednji politički poklič'' mlađanog lidera u pokušaju Marka Milačića, koji gromoglasno poziva na tv duel predsjednika Jokovića, istovremeno se isprsivši da, ukoliko naš predsjednik ne pristane, automatski za Marka i njemu slične postaje politička kukavica, saopštili su iz Socijalističke narodne partije (SNP). Iz te partije poručuju Milačiću da je on ''za Jokovića i SNP skroz nebitan''.

“Za početak bi valjalo da nam mlađani račundžija Marko, u svom zanosu konačno kaže je li za vazda ostavio dukljansku politiku, i da se, uz isti ovaj poklič zakune da se istinski kaje što je bio jedan od prvih i najzajažljivijih referendumskih propagatora ni manje, ni više, nego za, privatnu, đukanovićevsku Crnu Goru. Valjalo bi da nam kaže da li je i tada bio na istoj strani sa našim Mitropolitom Amfilohijem, ili je kasnije spoznao da je na pogrešnom putu”, upitali su iz SNP-a.

Tek poslije toga bi, kako kažu, debelo razmislili koga od “naših časnih birača i simpatizera pošaljemu njemu, da ga konačno politički opismenimo i otrijeznimo”.

“Valjalo bi, uzgred i da se uozbilji i prestane da bruka i sebe, a i Crnu Goru, kao kada je, u dječačkom zanosu pokušao da pravi selfije prilikom dolaska Vladimira Putina u Beograd. Vjerovatno ga je opijenost za vlašću natjerala da od velikog borca za Đukanovićevu Crnu Goru odjednom postane neko ko pali zastave NATO-alijanse. Familijarna raspoređenost u sadašnjoj Vladi mu je i dodijelila zvanje “prvog zastupnika Premijera CG””, poručuju iz SNP-a.

Prema njihovim riječima, politička geneza mlađanog Marka “dovoljno govori o njemu i njegovoj dosljednosti”.

“Ipak, nećemo dozvoliti da iz ovoga ode skroz neznaven mlađani Marko. Memorandum, koji je i njemu trn u oku, predstavlja osnovu za otvaranje dijaloga da zajedno, skupa, nepodijeljeni idemo naprijed, trasirajući put nekoj novoj, pomirenoj, evropskoj Crnoj Gori. Mi u SNP-u, nikada nijesmo dijelili ljude po vjeri i naciji. Onaj koji to ne vidi, nije vrijedan nikakve naše pažnje”, ističu u partiji na čijem je čelu Vladimir Joković.

Na TV duel od strane nezavisne televizije bio je, navode u SNP-u, pozvan predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić.

“Ukoliko taj isti Marko kaže da je Predsjednik Vlade pozvan, te da je odbio da gostuje i postao politička kukavica, prihvatićemo izazov i ovakvog TV duela. Građanima je odavno sve jasno, kao što je kristalno jasno da se SNP nikada i nikoga plašio nije, jer ozbiljni argumenti uvijek stoje iza nas. Vi ste, ipak, Marko Milačiću, za Jokovića i SNP skroz nebitni”, zaključuju u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Milatović predstavio četvorogodišnji program Evrope sad: Imamo najbolji plan...

Kako je saopšteno iz Pokreta Evrope prisutni su imali priliku da “vide konkretan,...

Prijave poslodavaca za Program stručnog osposobljavanja od 11. oktobra...

Javni poziv za poslodavce iz privatnog i javnog sektora, koji obavljaju djelatnost na...

Konjević: NATO pokazao jedinstvo u djelovanju

''Moj utisak je da je NATO uradio ono što je mogao u datim...

Đukanović: Crna Gora učvršćuje svoja prijateljstva i čuva zasluženi...

On je čestitao predsjedniku Evropskog savjeta i premijeru Češke na inauguralnom sastanku Evropske...

Objavljeno ko su dobitnici Nobelove nagrade za mir

To su Ales Bijalijacki, bjeloruski aktivista i borac za ljudska prava te dvije...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare