SNP: Vi ste, Marko Milačiću, za našu partiju skroz nebitni

U moru političkih nesuvislih izjava, građani su u prilici i da čuju ''poslednji politički poklič'' mlađanog lidera u pokušaju Marka Milačića, koji gromoglasno poziva na tv duel predsjednika Jokovića, istovremeno se isprsivši da, ukoliko naš predsjednik ne pristane, automatski za Marka i njemu slične postaje politička kukavica, saopštili su iz Socijalističke narodne partije (SNP). Iz te partije poručuju Milačiću da je on ''za Jokovića i SNP skroz nebitan''.

“Za početak bi valjalo da nam mlađani račundžija Marko, u svom zanosu konačno kaže je li za vazda ostavio dukljansku politiku, i da se, uz isti ovaj poklič zakune da se istinski kaje što je bio jedan od prvih i najzajažljivijih referendumskih propagatora ni manje, ni više, nego za, privatnu, đukanovićevsku Crnu Goru. Valjalo bi da nam kaže da li je i tada bio na istoj strani sa našim Mitropolitom Amfilohijem, ili je kasnije spoznao da je na pogrešnom putu”, upitali su iz SNP-a.

Tek poslije toga bi, kako kažu, debelo razmislili koga od “naših časnih birača i simpatizera pošaljemu njemu, da ga konačno politički opismenimo i otrijeznimo”.

“Valjalo bi, uzgred i da se uozbilji i prestane da bruka i sebe, a i Crnu Goru, kao kada je, u dječačkom zanosu pokušao da pravi selfije prilikom dolaska Vladimira Putina u Beograd. Vjerovatno ga je opijenost za vlašću natjerala da od velikog borca za Đukanovićevu Crnu Goru odjednom postane neko ko pali zastave NATO-alijanse. Familijarna raspoređenost u sadašnjoj Vladi mu je i dodijelila zvanje “prvog zastupnika Premijera CG””, poručuju iz SNP-a.

Prema njihovim riječima, politička geneza mlađanog Marka “dovoljno govori o njemu i njegovoj dosljednosti”.

“Ipak, nećemo dozvoliti da iz ovoga ode skroz neznaven mlađani Marko. Memorandum, koji je i njemu trn u oku, predstavlja osnovu za otvaranje dijaloga da zajedno, skupa, nepodijeljeni idemo naprijed, trasirajući put nekoj novoj, pomirenoj, evropskoj Crnoj Gori. Mi u SNP-u, nikada nijesmo dijelili ljude po vjeri i naciji. Onaj koji to ne vidi, nije vrijedan nikakve naše pažnje”, ističu u partiji na čijem je čelu Vladimir Joković.

Na TV duel od strane nezavisne televizije bio je, navode u SNP-u, pozvan predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić.

“Ukoliko taj isti Marko kaže da je Predsjednik Vlade pozvan, te da je odbio da gostuje i postao politička kukavica, prihvatićemo izazov i ovakvog TV duela. Građanima je odavno sve jasno, kao što je kristalno jasno da se SNP nikada i nikoga plašio nije, jer ozbiljni argumenti uvijek stoje iza nas. Vi ste, ipak, Marko Milačiću, za Jokovića i SNP skroz nebitni”, zaključuju u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Objavljeni konkursi za upis: Za master 1.760, za specijalističke...

“Konkursi su objavljeni u prilogu ove vijesti i u dnevnim novinama koje izlaze...

Orban: Briselski migracioni pakt propao, migranti su prešli rubikon

Orban je na društvenoj mreži "X" naglasio da je vrijeme da se svi...

Ministar Đeka za Standard: Odgovor na teroristički čin pokazao...

"Terorističi čin koji je, uz žaljenje za nevine žrtve, pokazao zrelost države Kosovo i kao bumerang se...

CDT: Monstat da javnosti predstavi metodologiju na osnovu koje...

Oni su pozvali Monstat da učini dostupnim javnosti ovaj važan dokument i da...

Vlahović: Povratak u devedesete kompletiran, slušamo istu naci-šovinističku propagandu

Kazao je da su stasale generacije kojima niko nije - smio ili umio...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare