test

Vlahović: Ivanović se sprda sa brutalno pogaženom kontrolnom funkcijom Skupštine

Standard

15/04/2024

15:48

Kontrolna funkcija Parlamenta je brutalno pogažena, a aktuelni šef Ministarstva vanjskih poslova Filip Ivanović se sprda s tim, kazao je diplomata i predsjednik Crnogoroskog helsinškog odbora (CHO) Miodrag Vlahović, komentarišući današnje izlaganje ministra u Skupštini Crne Gore.

Vlahović konstatuje da Ivanović na današnjem zasijedanju nije odgovorio niti na jedno pitanje poslanika Socijaldemokrata (SD) Nikole Zirojevića.

“Žao mi je što nisam gledao direktni prenos dijaloga Nikole Zirojevića i Filipa Ivanovića u Skupštini. Ministar blokiranu inicijativu opozicije da se organizuje njegovo kontrolno saslušanje naziva – “propalim pokušajem saslušanja”?! Hvali se što je to spriječeno?! Kontrolna funkcija Parlamenta je brutalno pogažena, a aktuelni šef MVP se sprda s tim?! MVP zapravo nije odgovorio niti na jedno pitanje poslanika Zirojevića. Muk prema aktivnostima Srbije, Rusije i Banjaluke dešifruje ideološku i političku matricu vlasti. EU agenda je samo kulisa”, naveo je Vlahović na mreži X.

Izvor (naslovna fotografija):

Miodrag Vlahović

Ostavite komentar

Komentari (0)