Bojana Popović skratila spisak za Tokio

Selektorka ženske seniorske reprezentacije Bojana Popović skratila je spisak igračica koje konkurišu za mjesto u timu za Olimpijske igre u Tokiju, koje „lavice“ počinju 25. jula duelom protiv Angole.

Na turnir u mađarskom Šiofoku, gdje će u utorak i srijedu rivali biti domaćin i reprezentacija Brazila, otputovalo je 17 igračica.

Imajući u vidu to da je za Mađarsku otputovala i srednji bek Nataša Ćorović, a koja nije prijavljena za nastup na Igrama, preostalo je da selektorka Popović nakon kontrolnih duela, skrati spisak za još jedno ime, nakon čega će biti poznato kojih 15 djevojaka će predstavljati našu državu na trećem učešću na najvećoj svjetskoj smotri sportista.

Na spisku selektorke Popović za turnir u Mađarskoj su golmanke Ljubica Nenezić (Dunarea Braila, Rumunija), Anastasija Babović (Budućnost) i Marina Rajčić (Kastamonu, Turska), krila Majda Mehmedović (Kastamonu, Turska), Dijana Mugoša (Podravka, Hrvatska), Ivona Pavićević (Budućnost), Jovanka Radičević (Kastamonu, Turska), Nina Bulatović (Jagodina, Srbija) i bekovi Đurđina Jauković (Brest, Francuska), Jelena Despotović (Đer, Mađarska), Itana Grbić (Budućnost), Matea Pletikosić (Krim, Slovenija), Andrea Klikovac (CSM Bukurešt, Rumunija) i Nataša Ćorović (Levalea 2010), te pivoti Tatjana Brnović (Budućnost), Nikolina Vukčević (Budućnost) i Ema Ramusović (CSM Bukurešt, Rumunija).

Pripreme sa nacionalnim timom koje su počele 10. juna, odradile su i golmanka Marta Batinović (Ramniku Vlčea, Rumunija), srednji bek Milena Raičević (Kastamonu, Turska) i krilo Dijana Ujkić (Gloria Buzau, Rumunija), kao i lijevi bek Ilda Kepić (Budućnost), za koju je od ranije poznato da neće biti na spisku putnika za Tokio, jer nije prijavljena za nastup na Igrama, ali je bila na skeneru stručnog štaba zbog budućih akcija nacionalnog tima.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Dukaj sa Eskobarom u Stejt Dipartmentu: Jačanje sistema sajber...

Ministar javne uprave, mr Marash Dukaj, sastao se danas, u Stejt Dipartmentu, sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara za...

Popović: Abortus BIRN-a

BIRN je, konačno, odlučio da novinarka Kaćuša Krsmanović i građanska aktivistkinja Tijana Lopičić više nijesu baš neke...

Milionska prevara – Beransko “Agropolimlje” pod lupom tužilaštva

"Šta je sa drugim preduzećima koja su nastala iz ovog jednog, velikog preduzeća, ne znam”, rekao je...

Bilčik: CG u dubokoj ustavnoj krizi, potrebni vanredni izbori

"To nije istinska politička vlada. Crna Gora trenutno nema političku vladu i mora da je ima. Zemlja...

Direktor FBI: Kineska vlada kontroliše TikTok, to bi trebalo...

Vrej y je rekao da je FBI zabrinut da su Kinezi imali mogućnost da kontrolišu algoritam preporuka...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare