Bojana Popović skratila spisak za Tokio

Selektorka ženske seniorske reprezentacije Bojana Popović skratila je spisak igračica koje konkurišu za mjesto u timu za Olimpijske igre u Tokiju, koje „lavice“ počinju 25. jula duelom protiv Angole.

Na turnir u mađarskom Šiofoku, gdje će u utorak i srijedu rivali biti domaćin i reprezentacija Brazila, otputovalo je 17 igračica.

Imajući u vidu to da je za Mađarsku otputovala i srednji bek Nataša Ćorović, a koja nije prijavljena za nastup na Igrama, preostalo je da selektorka Popović nakon kontrolnih duela, skrati spisak za još jedno ime, nakon čega će biti poznato kojih 15 djevojaka će predstavljati našu državu na trećem učešću na najvećoj svjetskoj smotri sportista.

Na spisku selektorke Popović za turnir u Mađarskoj su golmanke Ljubica Nenezić (Dunarea Braila, Rumunija), Anastasija Babović (Budućnost) i Marina Rajčić (Kastamonu, Turska), krila Majda Mehmedović (Kastamonu, Turska), Dijana Mugoša (Podravka, Hrvatska), Ivona Pavićević (Budućnost), Jovanka Radičević (Kastamonu, Turska), Nina Bulatović (Jagodina, Srbija) i bekovi Đurđina Jauković (Brest, Francuska), Jelena Despotović (Đer, Mađarska), Itana Grbić (Budućnost), Matea Pletikosić (Krim, Slovenija), Andrea Klikovac (CSM Bukurešt, Rumunija) i Nataša Ćorović (Levalea 2010), te pivoti Tatjana Brnović (Budućnost), Nikolina Vukčević (Budućnost) i Ema Ramusović (CSM Bukurešt, Rumunija).

Pripreme sa nacionalnim timom koje su počele 10. juna, odradile su i golmanka Marta Batinović (Ramniku Vlčea, Rumunija), srednji bek Milena Raičević (Kastamonu, Turska) i krilo Dijana Ujkić (Gloria Buzau, Rumunija), kao i lijevi bek Ilda Kepić (Budućnost), za koju je od ranije poznato da neće biti na spisku putnika za Tokio, jer nije prijavljena za nastup na Igrama, ali je bila na skeneru stručnog štaba zbog budućih akcija nacionalnog tima.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare