test

DEJAN RADONJIĆ je novi trener Panatinaikosa

StandardIT

29/06/2022

20:15

Crvena zvezda nastavlja bez Dejana Radonjića (52)!

On je u srijedu doputovao u Atinu u društvu agenta Miodraga Ražnatovića i tamo je postigao dogovor sa predstavnicima Panatinaikosa. Prema poslednjim najavama, njegov dolazak na klupu šestostrukog šampiona Evrope biće ozvaničen u četvrtak, nakon što je postigao dogovor sa tehničkim direktorom atinskih “zelenih”, Argirisom Pedulakisom.

Na sastanku u srijedu popodne, Radonjić je dogovorio detalje svoje selidbe u glavni grad Grčke, dok će sa druge strane Zvezda krenuti u potragu za novim trenerom. U minuloj sezoni crveno-bijeli su osvojili triplu krunu pod Radonjićevim vođstvom, a prethodnih dana su članovi tog tima počeli da napuštaju klub, pa su otišli Nejt Volters, Ostin Holins, Dejan Davidovac, a i Nikola Kalinić je blizu prelaska u Barselonu.

Iako se prethodnih nedelja nije moglo “na prvu” pretpostaviti da će se ovo dogoditi i iako su i Radonjić i predsjednik Nebojša Čović pozitivno govorili o nastavku saradnje, crnogorski stručnjak će napustiti Mali Kalemegdan drugi put u karijeri – i to nakon godinu i po drugog mandata, tokom kojeg je osvojio šest trofeja.

Izvor: mondo.rs
Izvor (naslovna fotografija):

Radonjić

Ostavite komentar

Komentari (0)