Poleksić pokrenuo inicijativu: Utakmica za pomoć porodici Mirka Vlahovića

Na inicijativu Vukašina Poleksića, bivšeg reprezentativca Crne Gore, u subotu će se na glavnom terenu Trening kampa Fudbalskog saveza odigrati humanitarna utakmica sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć porodici nedavno preminulog kik boksera Mirka Vlahovića, objavio je FSCG.

Utakmica u kojoj će učestvovati bivši i aktuelni reprezentativci i reprezentativke Crne Gore, sportisti koji predstavljaju našu zemlju u drugim sportovima i sportski novinari počeće u 12 časova i igraće se dva puta po 25 minuta.

U ovoj humanitarnoj akciji učestvovaće bivši reprezentativci Vukašin Poleksić, Mladen Božović, Srđan Blažić, Ivan Janjušević, Miodrag Džudović, Jovan Tanasijević, Milan Jovanović, Savo Pavićević, Vladimir Božović, Mitar Novaković, Radomir Đalović, Andrija Delibašić, Igor Burzanović, Luka Pejović, Vlado Jeknić, Blažo Igumanović, Neđeljko Vlahović i Ivan Delić, igraće i rekorder po broju nastupa u nacionalnom timu Fatos Bećiraj, kao i reprezentativke Helena Božić, Anđela Tošković i Milica Radunović.

Fudbalsko umijeće pokazaće i Gavrilo Pajović (košarka), Vladimir Racković (odbojka), Dejan Zlatičanin (boks), Milorad Mićko Žižić (boks) i sportski novinari Vlado Perović, Danilo Mitrović, Bojan Šuković, Igor Šuković, Neđeljko Kostić i Uroš Radulović.

Ekipe će sa klupa predvoditi prvi selektor nacionalnog tima Zoran Filipović i aktuelni selektor naše seniorske reprezentacije Miodrag Radulović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Uhapšeni crnogorski državljanin na Gostunu službenik granične policije; UP:...

Iz Uprave policije su pojasnili da je uhapšeni D.R. policijski službenik granične policije kojem je, prije današnjeg događaja,...

Јoš jedan smrtonosni napad ajkule u Hurgadi, druga žrtva...

Vijest o pogibiji druge žene potvrdilo je i egipatsko Ministarstvo za zaštitu životne sredine, i tako potvrdilo...

Llolla: Kreiranje dobrih praksi i pružanje rješenja na lokalnom...

“Predstavljalo mi je veliku čast i privilegiju to što sam bila jedna od gošći koje su govorile...

Bugarska protjerala 70 ruskih diplomata

Visokorangirani ruski diplomata Voskresenski rekao je novinarima na aerodromu u glavnom gradu Bugarske Sofiji da je diplomatama...

Bjelica: Na Univerzitetu Crne Gore kontinuirano se gaze Statut,...

Autorski tekst Bjelice prenosimo integralno: Na organima Univerziteta Crne Gore se kontinuirano u produženom...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare