Skandal: NBA zvijezda snimljena sa pištoljem, očekuje ga kazna (VIDEO)

Ja Morent, zvijezda Memphisa, opet je uhvaćen sa pištoljem u ruci, nakon što je bio u centru skandala dok je za njega još bila aktivna NBA sezona. Memphis je u prvom kolu play-offa poražen od Lakersa, ali Morant slobodno vrijeme ponovo koristi na loš način.

Naime, jedan od njegovih prijatelja snimao je live na Instagramu, a Morant je sjedio u kolima i u jednom trenutku izvadio pištolj. Njegov prijatelj je brzo pomjerio kameru, ali je i sekund bio dovoljan da svi shvate o čemu se radi i Morant bi ponovo mogao da bude kažnjen.

Zvijezda Memphisa je i krajem februara, odnosno početkom marta bila u centru skandala nakon što je prijetila pištoljem, tukla se, a bila je povezivana i sa kriminalnim bandama. Na sve to snimljen je i u strptiz klubu, pa je zbog svega bio kažnjen sa devet utakmica suspenzije.

Za to vrijeme Morant je priznao da se loše ponašao, ali izgleda da lekciju nije naučio, iako se pisalo i pričalo da je potražio i stručnu pomoć zbog svojih djela.

Nakon povratka na teren Ja nije imao velikih problema, a sada bi opet mogao da uplovi u iste. Međutim, kazna bi sada mogla da bude još oštrija, jer mu nije prvi put da se neodgovrono ponaša i pruža loš primjer.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare