Horoskop za jesen: Sudbinske ljubavi, strasti i zaljubljivanja donosi nam Jupiter u Škorpiji

Horoskop za jesen 2017. godine otkriva vam šta sve možete očekivati u ljubavi tokom planetarnog tranzita i to do kraja decembra. Škorpije će se ludo zaljubiti, Rakovima se vraća osoba iz prošlosti a Bikovima slijedi proširenje porodice.

 

Ovan

Početak jeseni za većinu Ovnova biće vrlo dinamičan! Vatrena energija Venere iz njihovog polja ljubavi i zabave i Urana iz njihovog znaka doneće im razrešenje problema sa partnerom i mnogo pozitivniju energiju! Mnogi od vas, podstaknuti pozitivnim promjenama poput selidbe ili početkom zajedničkog života sa stalnim partnerom požejleće već početkom oktobra brak ili proširenje porodice! Slobodni Ovnovi oko 10. oktobra srešće se sa velikom promjenom, ulaskom Jupitera iz njihovog polja braka i veza u znak Škorpije i prelazak u njihovo astrološko polje sudbine, karme i transformacije! Ovaj Jupiterov tranzit učiniće vas strastvenijim, magnetičnijim i privlačnjim posebno jednom Biku, Raku ili Strijelcu! Krajem oktobra raskrstićete, na možda pomalo buran način, sa nekim u koga već neko vreme nemate mnogo poverenja!

Bik

Prethodni period mogao je obeležiti fokus na posao i npredovanje. Sredina oktobra donijeće veliku energetsku promjenu mnogim Bikovima kroz prelazak Jupitera iz znaka harmonične Vage u znak strastvene i prodorne Škorpije i vašu prirodnu kuću partnerstva, braka i veza. Do sredine oktobra većina će imaće priliku da na najbolji mogući način učvrsti svoje stabilne veze, pa eto vijesti o prinovi i ponudi za brak. Ovaj tranzit djelovaće sve do jeseni 2018. godine, a upravo ovo polje biće osvijetljeno i u fokusu. Oktobar i novembar mjesec biće test za većinu zauzetih Bikova, a vaše partnere mogu iznenaditi vaši dodatni zahtevi. Ono što vas definitivno od oktobra više neće zanimati to su površni odnosi! Sada ćete ići na sve ili ništa.

Blizanci

Kraj septembra i početak jeseni za većinu Blizanaca biće period emotivnih promjena, novih početaka i zaljubljivanja. Sunce iz njihovog astrološkog polja ljubavi i sreće donijeće im period sređivanja emocija i riješavanja nesuglasica sa partnerom! Oktobar mjesec mnogi Blizanci ulaze u jednu strastveniju emotivnu fazu. Skloni igricama, ali površni, ovog puta ni vi nećete ostati imuni na ovu jaku energiju. Posebno od 11. do 17. novembra kada se i Venera bude pridružila Jupiteru, čak i vi koji nijeste skloni posesivnosti i ljubomori poželjećete više od vaše trenutne veze sa Vodolijom, Bikom ili Strelcem!

Rak

Nježnim i intuitivnim Rakovima krajem septembra uzburkaće se pod uticajem Venere i planete promena Urana. Slobodni Rakovi mogu pomiješati ljubav i posao što se može ispostaviti kao veliki izazov, ali taj kolega – Jarac, Riba ili Blizanac imaju sve ono o čemu ste maštali. Pružite priliku ovoj osobi i uživajte u nesvakidašnjim susretima. Oko 10. oktobra Jupiter, planeta ekspanzije i sreće, prelazi u vaše polje ljubavi, kreativnosti, djece i u znak uporne Škorpije. Slobodni Rakovi će procvijetati, a već između 11. i 18. novembra moguća su fatalna zaljubljivanja. Veze u ovom periodu počinjaće strastveno, a emocije će biti intenzivnije nego ikad. Slobodnim Rakovima period oko Nove godine doneće karmičke ljubavi koje mogu trajati večno. Mnogima od vas vraća se i neko iz prošlosti.

Lav

Početak jeseni obilježiće za vas predivan period i imaćete osjećaj da se stvari u vašem emotivnom životu konačno slažu na svoje mesto! Početkom oktobra prelazak Jupitera iz vašeg polja komunikacije, putovanja i kraćih veza u znak Škorpije i vaše polje intime, porodice i emocija unijeće u vaš ljubavni život više romantike, strasti i produbiće odnose u kojima ste sada. Slobodnim Lavovima, posebno u periodu od 25. oktobra do 20. novembra moguće je zaljubljivanje u blizini kuće ili preko člana porodice. Na neki način ova ljubav može biti i zabranjena ili komplikovana, ali je vrijedna svakog rizika! Iznenadiće vas duboke emocije i velika količina strasti prema Strelcu, Raku ili Djevici!

Djevica

Djevice će srećne i ispunjene ispratiti ljeto 2017. godine, jer ih na jesen čeka nova postavka planeta i energija reda koja im mnogo više prija! Krajem septembra Venera i Uran će doneti nekima od vas nove ljubavi, ali i pomalo stresa jer će se emocije između vas i jednog Jarca, Bika ili Riba prebrzo razbuktati na šta nijeste navikli! Oslobodite se vaših konvecionalnih shvatanja i prevelike želje za kontrolom i za uzvrat ćete dobiti pravu ljubav. Novembar mjesec, posebno slobodnim Djevicama, može na jednom kraćem putu pa čak i u komšiluku donijeti novo poznanstvo koje će vam uzburkati emocije. Škorpija ili Strijelac su vaša sudbina. Kraj decembra i početak zime većini Djevica donosi novitete na polju ljubavi, djece i uživanja.

Vaga

Harizmatične Vage su prethodnih godinu dana bile miljenice zvijezda i na meti mnogih udvarača. Vaši odnosi prolazili su razne testove, a oni koji su opstali pokazali su se kao pravi. Kraj septembra mnogim Vagama donijeće tajnu ljubav, vrlo moguće preko posla sa Strijelcem, Jarcem ili Škorpijom, ali i izazove u postojećim vezama. Zauzete Vage potiskivaće u sebi nezadovoljstva pa bi partner mogao da osjeti tu energiju. Otvorite se, recite šta imate i nesuglasice će se riješiti! U novembru Venera, vladar vašeg znaka prelazi u Škorpiju i zajedno sa Jupiterom donijeće malo posesivnosti u vaše odnose, ali i produbljivanje mnogih osjećanja prema Blizancima ili Ovnu. Novu godinu dočekujete zaljubljeni.

Škorpija

Krajem jeseni slobodne Škorpije mogu upoznati zanimljivu Djevicu ili Vagu, ali svako poznanstvo i veza do ulaska Jupitera u njihov znak biće veoma površno. Zauzetim Škorpijama Venera iz njihovog polja komunikacije donijeće priliku da poboljšaju komunikaciju sa partnerom i riješe neke probleme razgovorom. Vi ste neko ko traži jaku strast i emocije, a upravo prelazak Jupitera u vaš znak probudiće vas iz zimskog sna i unijeti u vaš život više ljubavi. Od 10. oktobra, pa u narednih godinu dana, očekuje vas mnogo lijepih ljubavnih prilika. Već od 6. do 19. novembra Venera će vam svojim tranzitom kroz Škorpiju donijeti ljubav o kakvoj sanjate – strastvenu i zasnovanu na dubokim osjećanjima sa jednom Škorpijom ili Ribom. Kraj godine nekima od vas vratiće prošlost u život, a zauzete Škorpije odlučiće se na zajednički život, brak ali i proširenje porodice.

Strijelac

Mars i Venera iz vašeg astrološkog polja posla krajem septembra mogu vam donijeti ljubav na poslu, sa kolegom ili nadređenim. Zauzeti Strelčevi mogu pomalo zapostaviti partnera, ali već početkom oktobra energija se mijenja i vi ulazite u rasterećeniji period. Prelazak Jupitera u znak Škorpije od 10. oktobra učiniće vas tajanstvenijim, a kako će se ovaj tranzit odvijati u vašem polju snova tako se otvaraju mogućnosti za upoznavanje sudbinske ljubavi. U  periodu između 7. i 20. novembra donosi sudbinsku ljubav koja na neki način može biti zabranjena ili tajna. Ukoliko je reč o Vagi, Lavu ili Jarcu – ovo je veza koja će, uprkos svemu, opstati. Krajem godine većina Strijelčeva osetiće olakšanje jer će Saturn 21. decembra konačno napustiti njihov znak.

Jarac

Traziti planeta krajem septembra većini Jarčeva će donijeti razriješenje nekih nesuglasica sa partnerom. Pod uticajem izazovnog aspekta Marsa i Urana, moguća je nervoza u odnosu sve do 10. oktobra. Ipak, ukoliko je riječ o partneru Škorpiji, Devici ili Vodoliji ova tenzija može začiniti vaš odnos na neki način i donijeti vam osvježenje veze ukoliko riješite da popustite. Oktobar donosi brojna iznenađenja i planetarne promjene, a jedna od njih je prelazak Jupitera u vaše polje druženja i kolektiva. Već u novembru mjesecu doživećete jake emocije i zaljubljivanje, posebno u periodu od 5. do 15. novembra. Vrlo je moguće da je ovo jedan Rak ili Bik koga već poznajete. Konjukcija Saturna i Venere 21. decembra označiće mnogo ozbiljnije emocije, a mnogim Jarčevima ovo će donijeti i povratak na nešto davno zaboravljeno.

Vodolija

Na ljubav gledate vrlo otvoreno i lepršavo i prethodni period mogao je donijeti energiju koja vam je prijala, ali možda to ipak bio samo nedefinisan odnos sa Ribom, Vagom ili Lavom. Jesen stiže a sa njom i velika energetska promjena. Jupiter, planeta noviteta i sreće, iz pravične i diplomatske Vage prelazi u znak posesivne i zahtjevne Škorpije! Već oko 10. oktobra on će preći u vaše astrološko polje statusa, karijere i uspjeha. Ljubavne veze koje su zasnovane na dubokim i strastvenim osjećanjima potrajaće i svjedočiće velikom uspjehu, posebno one sa Ovnovima ili Blizancem.

Riba

Kraj septembra i početak jeseni većini Riba donijeće izazove na polju ljubavi. Slobodnim Ribama smiješi se nova ljubav pod uticajem Neptuna iz njihovog znaka, posebno Ribama koje su rođene u drugoj dekadi. Venera i Uran u vama će probuditi i želju za slobodom pa su moguće i duple ili paralelne veze. Zauzete Ribe biće ponešene nekom platonskom ljubavlju prema Biku, Raku ili Vagi pa iako se konkretno možda ništa neće događati mogu se naći na meti partnerove osude i sumnje.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

U izraelskim napadima za pet dana ubijeno 145 Palestinaca,...

Prema podacima Palestinskog društva Crvenog polumjeseca, 17 povrijeđenih ljudi ustrijeljeno je bojevom municijom, a osam gumenim mecima....

CNP: Komemoracija povodom smrti Zefa Bata Dedivanovića u utorak

Dedivanović je rođen 1939. godine u Zatrjepču kod Podgorice. Osnovnu školu završio je u Zmajevu (Vojvodina), a...

Ministarstvo zdravlja: Dato preko 140 hiljada doza vakcina

Tokom 15. maja dato je 2.889 doza, od kojih je 2.668 prvih i 211 drugih doza.

UP: Identifkovane osobe koje su uništavale sadnice u parku

"Uvidom u video snimak i preduzetim aktivnostima na terenu policija je došla do sumnje da su osobe...

DPS: Krivokapić da prestane da se ponaša u maniru...

U suprotnom, kako navode pozivaju ga da već jednom prestane da iznosi neistine, što već dugo radi...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare