Izvor:Sensa

HOROSKOP ZA VIKEND OD 13. DO 16. MAJA 2022. GODINE: Raka očekuju promjene, strast i romantika, a Lava emotivna oluja!

Saznajte šta horoskop za vikend od 13. do 16. maja predviđa vašem horoskopskom znaku!

Ovan

I Vaga i Mjesec u Škorpiji se fokusiraju na posvećene veze u vašoj karti, a pomračenje Mjeseca ukazuje na intimnost i zajedničke resurse. Svađa neće pomoći u rješavanju nesuglasica između vas i voljene osobe, ali saosjećanje i aktivno slušanje mogu. Sve dok vam je oboje stalo do toga kako se drugi osjeća i spremni ste na ustupke, možda ćete završiti zaljubljeniji nego što ste bili ranije.

Bik

Mjesec u Vagi u petak vas poziva da prihvatite brigu o sebi i sve promjene u načinu života koje će poboljšati vaše zdravlje i blagostanje. Mjesec u znaku Škorpije i pomračenje Mjeseca fokusiraju svoju transformativnu energiju na vašu sedmu kuću partnerstva i posvećenosti, nudeći vam priliku da produbite vezu koju imate sa voljenom osobom – ako ste voljni da očistite emocionalne blokade između vas. To bi moglo zvučati zastrašujuće, ali je potpuno izvodljivo.

Blizanci

Mjesec u Vagi u petak je u vašoj petoj kući kreativnosti i strasti u trigonu sa Saturnom, pomažući vam da ideje pretvorite u stvarnost. Mjesec u znaku Škorpije i pomračenje Mjeseca insistiraju na tome da ispitate svoj život, uključujući svoje navike, način života, zdravlje, posao i opšte blagostanje. Trebalo bi da imate jasnu ideju o tome šta funkcioniše u odnosu na ono što zaista treba da promijenite. Nećete moći da se izvučete iz transformacije, zato se ne trudite da pokušavate.

Rak

Mjesec u Vagi osvjetljava vašu četvrtu kuću doma i porodice—trigon od Mjeseca do Saturna pomaže vam da završite stvari, omogućavajući vam da završite zastarjele projekte. Mjesec u znaku Škorpije i pomračenje Mjeseca fokusiraju transformacionu energiju na vašu petu kuću kreativnosti, strasti i romantike. Ako imate emocionalne blokade koji stoje na putu vaše kreativnosti i emotivnih odnosa, ovi tranziti će vam pomoći da ih očistite.

Lav

Mjesec u Vagi sija u vašoj trećoj kući komunikacije, veze i zajednice u petak, a trigon sa praktičnim Saturnom vam pomaže da završite projekte i završite stvari. Mjesec u znaku Škorpije i pomračenje Mjeseca koje slijedi fokusiraju moćnu transformativnu energiju na vaš dom i porodični sektor. Može doći do oluje ili dvije dok se stara emocionalna energija nestane. Novo poglavlje u životu se otvara.

Djevica

Mjesec u Vagi osvjetljava vaše finansije u petak, a trigon sa Saturnom je idealan za rješavanje bilo kakvih poslovnih i novčanih pitanja. U subotu i nedelju, Mjesec u Škorpiji i pomračenje Mjeseca fokusiraju transformativnu energiju na komunikaciju, vezu i zajednicu. Imate priliku da pregledate i zatim ponovite način na koji komunicirate sa onima oko vas, uključujući braću i sestre, komšije i vaše zajednice.

Vaga

U petak, Mjesec sija u vašem znaku, osvjetljavajući vaše samopouzdanje i društvenu prirodu. Mjesec u znaku Škorpije i pomračenje Meseca u subotu i nedelju skreću vam pažnju na bezbjednosna pitanja zajedno sa vašim ličnim finansijama. Lako možete vidjeti šta u vašem životu funkcioniše finansijski, a šta ne. Kada steknete tu svijest, možete početi da preduzimate korake da je popravite.

Škorpija

Mjesec u Vagi u petak se fokusira na vaše snove i duhovne prakse, dok trigon sa Saturnom dodaje malo praktičnih uputstava u tu kombinaciju emocija. U subotu i nedelju, Mjesec u vašem znaku osvjetljava vašu prvu kuću, povećavajući vašu osetljivost. Pomračenje Mjeseca je posebno transformativno: ako želite da produbite dobre navike ili da se riješite loših, ovo je vaša šansa.

Strijelac

Mjesec u Vagi koji voli ljude osvjetljava vaš sektor prijateljstva i društvenih događaja, pa planirajte da provedete vrijeme sa svojim članovima porodice u petak. U subotu i nedelju, Mjesec u Škorpiji i pomračenje Mjeseca se fokusiraju na vašu dvanaestu kuću snova i mističnih poslova. Vaše psihičke i intuitivne sposobnosti će biti epske. Transformacija je naziv igre tokom ovog tranzita, tako da razjasnite uloge koje vi igrate, kao i uloge ljudi u vašem životu.

Jarac

Mjesec u Vagi u petak osvjetljava vašu desetu kuću karijere, vašu vladajuću planetu Saturn, što vas danas čini posebno nadarenim i srećnim u poslu. Mjesec u Škorpija i pomračenje Mjeseca fokusiraju svoju transformativnu moć na vašu jedanaestu kuću prijateljstva. Očekujte promjenu u toj oblasti svog života—ostavite bilo koga ili bilo šta što ste prerasli jer je promjena na putu.

Vodolija

Mjesec u Vagi u petak poziva vas da se upustite u avanturu, dok vam trigon sa Saturnom pomaže da shvatite šta i kako da radite. U subotu i nedelju, Mjesec u Škorpiji i pomračenje Mjeseca fokusiraju svoju transformativnu moć na vašu karijeru. Ako postoje stvari koje treba da promijenite, ovo je prilika da se te promjene dogode.

Ribe

Mjesec u Vagi osvjetljava vašu osmu kuću skrivenih talenata i psihičkih sposobnosti, a trigon sa Saturnom se odnosi na praktičnu magiju i njenu sposobnost da duboko utiče na živote. U subotu i nedelju, Mjesec u znaku Škorpije i pomračenje Mjeseca fokusiraju svoju moć transformacije na viši um, ekspanziju i avanturu. Vrijeme je da izađete iz svih kolotečina koje ste možda uspostavili i krenete u novim pravcima.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Advokat oštećene porodice zatražio izuzeće sudija na suđenju Adisu...

Dok se čekalo da se o svojim nalazima izjasne sudski vještaci psihijatrijske struke dr Mirjana Varagić i balističar Božidar Bakić,...

Od AZK zavisi hoće li Merkator kupiti „Franca“ markete

SLUŽBENI LIST To je Agencija objavila u Službenom listu gdje se navodi da se...

Najstarija osoba na svijetu savjetuje da se sklonimo od...

https://twitter.com/MariaBranyas112/status/1500084429573742592?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1500084429573742592%7Ctwgr%5E771c61af66a53ea986eafaf9dd081c07b06ca664%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rtcg.me%2Fmagazin%2Fzanimljivosti%2F397451%2Fnajstarija-osoba-na-svijetu-savjetuje-da-se-sklonimo-od-toksicnih-ljudi.html Rođena u San Francisku, u Kaliforniji, 4. marta...

O smjeni Kovačevića 10. februara u nikšićkom parlamentu

Predlog za razrješenje, kao i izbor i naimenovanja dvije su tačke dnevnog reda na sjednici koja će...

Na Žabljaku 84 centimetara snijega

U Kolašinu je izmjeren 31 centimetar snijega, Šavniku 28, Plužinama 20. Na Cetinju ima...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare