Izvor:Sensa

HOROSKOP ZA VIKEND OD 6. DO 9. MAJA: Bikovi, pazite na prijateljstva, za privlačne Vage rađaju se ljubav i strast!

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku predviđa horoskop za vikend od 6. do 9. maja 2022. godine!

Ovan

Vaša vladajuća planeta, Mars u Raku, ovog vikenda je zauzeta trigonom Meseca u Raka u petak i sekstilom prema Suncu u Bika u ranim jutarnjim satima u subotu. Imaćete obilje energije koja struji kroz vas, pa se potrudite da je dobro iskoristite. Ako primijetite da postajete razdražljivi, pojačajte fizičku aktivnost.

Bik

Između Marsovog sekstila prema Suncu u znaku Bika i vaše vladajuće planete, Venere u Ovnu, u trigonu sa Mjesecom Lava, preplavljeni ste samopouzdanjem, ambicijom i ljubavlju prema domu i estetici. Odvojite vrijeme za svoje prijatelje u subotu; četiri planete u znaku Riba u vašem sektoru prijateljstva insistiraju na tome! Neka kreativnost bude slobodna ovog vikenda, posebno u vašem domu. Bilo kakva poboljšanja tamo će uticati na vašu ukupnu sposobnost da napredujete.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta Merkur je u Blizancima, u vašoj prvoj kući ličnosti. Ispunjeni ste energijom, vitalnošću i željom da se povežete sa drugima. Sekstil Sunca i Marsa i sekstil Mjeseca u Lavu prema Merkuru, ovog vikenda jedva možete da sjedite mirno, pa se nemojte prisiljavati ni da pokušate! Zabavite se i učinite svijet srećnijim mjestom.

Rak

Mjesec u znaku Raka u petak ujutru u trigonu sa Marsom u Biku, pružajući nalet energijr i entuzijazma koji započinje vikend. Trigon sa Neptunom u Ribama u vašoj devetoj kući priziva maštu i avanturu, pozivajući vas da raspustite kosu i zabavite se. Mjesec u Lavu u subotu i nedelju podsjeća vas na važne stvari i ljude u vašem životu.

Lav

Mjesec u Raku u trigonu sa Neptunom, aktiviraće snove u petak, pripremite olovku i papir kada se probudite u subotu ujutru. Mjesec u Lavu vas podstiče da uskočite u dan, udružujući snage sa moćnim sekstilom između Sunca i Marsa. Energija teče kroz vas, pa ćete željeti zabavan i produktivan način da je dobro iskoristite.

Djevica

Mjesec u Raku u petak i trigon sa Neptunom u Ribama podsjećaju vas koliko vam znače ljudi i odnosi u vašem životu. Dajte im do znanja kako se osjećate. U subotu sekstil između Sunca Bika i Marsa u Ribama vjerovatno izgleda kao poklon i poziv da proširite svoje razmišljanje i svoje životno iskustvo. Iskoristite to!

Vaga

Vrhunac vikenda za vas je trigon između Mjeseca u Lavu i vaše vladajuće planete, Venere u Ovnu u vašem partnerskom sektoru. Ljubav i strast se rađaju, čineći vašu ljepotu i privlačnost očiglednim svima. Mjesec u Lavu trenutno je u vašem sektoru prijateljstva, pa odvojite vreme za svoje bliske ljude i dozvolite da vas preplavi ljubav.

Škorpija

Mjesec u Raku u petak, i trigon sa Neptunom, a zatim sa Jupiterom, aktiviraju vašu kreativnost i maštu na moćne načine. U nedelju Mjesec u Lavu u trigonu sa Venerom u Ovnu, pozivajući vas da volite i brinete o sebi, da se usredsredite na svoje zdravlje i blagostanje. Ogromna količina energije izliva se na vas, uvjerite se da imate načina da je potrošite.

Strijelac

Vaša vladajuća planeta, Jupiter, trinira Mesec u Raku u subotu u zoru, ulivajući vam optimizam i raspoloženje. Posle toga slijedi mjesec koji prelazi u Lava, osvjetljava vašu devetu kuću, pozivajući vas da slobodno širite sreću svuda gdje krenete. Sekstil između Sunca i Marsa osigurava da imate svu energiju koja vam je potrebna da napredujete i učinite svijet boljim mjestom.

Jarac

Mjesec u Raku u petak ističe vašu sedmu kuću partnerstva; trigon Marsa i Neptuna stvara strastvenu i romantičnu atmosferu. Subota i nedelja – Mjesec u Lavu podiže stvari za stepen više, zauzimajući vašu osmu kuću intimnosti. Sekstil Merkura i Venere produbljuju komunikaciju i ljubav koju dijelite sa svojim voljenim.

Vodolija

U petak je Mjesec u Raku insistira na tome da se njegujete i brinete o sebi – jer ističe zdravlje i blagostanje u vašoj natalnoj karti; trigon ka Marsu i Neptunu odražavaju tu poruku. Mjesec u Lavu u subotu i nedelju stavlja reflektore na vašu sedmu kuću partnerstva; sekstil za Merkur i trigon sa Venerom poboljšava komunikaciju i ljubav koju dijelite sa svojim voljenim.

Ribe

Mjesec u Raku u petak sa svojim trigonom Marsa i Neptuna osnažuje vašu maštu i kreativnost; oslonite se na to dok ova energija njeguje vašu dušu. Subota i nedelja – Mjesec u Lavu usredsređuje se na vaše zdravlje i blagostanje. Ranojutarnji sekstil između Marsa i Sunca puni vas energijom i ambicijama, pomaže vam da upoznate i razumijete sebe na nove načine.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Mijović poručio Abazoviću i Adžiću: Ne igrajte se sa...

Mijović je pozvao peremijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića da bez odlaganja puste na slobodu...

FBI: Vođa poligamne sekte imao je 20 žena, neke...

Samuel Rappylee Bateman tvrdio je da je Božja volja da se upušta u seksualne odnose sa svojim...

Vlahović: Neophodno utvrditi što se desilo Kneževiću, ne zadržavati...

"Bez toga, bilo kakve osude su neozbiljne i neprihvatljive. ⁦‪Policija‬⁩ ne smije da zadržava građane sa Cetinja...

Skupština Srbije- „Trči, Orliću, trči“: Lazović imitirao u skupštini,...

Opozicija izglasala: Ako im nije dozvoljeno da govore dok sjede, onda će da stoje i ćute, a...

Gardaševiću određeno zadržavanje do 72 sata zbog napada na...

Kako je saopšteno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici formiran je krivični predmet protiv osumnjičenog I.G., zbog...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare