Izvor:Sensa

HOROSKOP ZA VIKEND OD 6. DO 9. MAJA: Bikovi, pazite na prijateljstva, za privlačne Vage rađaju se ljubav i strast!

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku predviđa horoskop za vikend od 6. do 9. maja 2022. godine!

Ovan

Vaša vladajuća planeta, Mars u Raku, ovog vikenda je zauzeta trigonom Meseca u Raka u petak i sekstilom prema Suncu u Bika u ranim jutarnjim satima u subotu. Imaćete obilje energije koja struji kroz vas, pa se potrudite da je dobro iskoristite. Ako primijetite da postajete razdražljivi, pojačajte fizičku aktivnost.

Bik

Između Marsovog sekstila prema Suncu u znaku Bika i vaše vladajuće planete, Venere u Ovnu, u trigonu sa Mjesecom Lava, preplavljeni ste samopouzdanjem, ambicijom i ljubavlju prema domu i estetici. Odvojite vrijeme za svoje prijatelje u subotu; četiri planete u znaku Riba u vašem sektoru prijateljstva insistiraju na tome! Neka kreativnost bude slobodna ovog vikenda, posebno u vašem domu. Bilo kakva poboljšanja tamo će uticati na vašu ukupnu sposobnost da napredujete.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta Merkur je u Blizancima, u vašoj prvoj kući ličnosti. Ispunjeni ste energijom, vitalnošću i željom da se povežete sa drugima. Sekstil Sunca i Marsa i sekstil Mjeseca u Lavu prema Merkuru, ovog vikenda jedva možete da sjedite mirno, pa se nemojte prisiljavati ni da pokušate! Zabavite se i učinite svijet srećnijim mjestom.

Rak

Mjesec u znaku Raka u petak ujutru u trigonu sa Marsom u Biku, pružajući nalet energijr i entuzijazma koji započinje vikend. Trigon sa Neptunom u Ribama u vašoj devetoj kući priziva maštu i avanturu, pozivajući vas da raspustite kosu i zabavite se. Mjesec u Lavu u subotu i nedelju podsjeća vas na važne stvari i ljude u vašem životu.

Lav

Mjesec u Raku u trigonu sa Neptunom, aktiviraće snove u petak, pripremite olovku i papir kada se probudite u subotu ujutru. Mjesec u Lavu vas podstiče da uskočite u dan, udružujući snage sa moćnim sekstilom između Sunca i Marsa. Energija teče kroz vas, pa ćete željeti zabavan i produktivan način da je dobro iskoristite.

Djevica

Mjesec u Raku u petak i trigon sa Neptunom u Ribama podsjećaju vas koliko vam znače ljudi i odnosi u vašem životu. Dajte im do znanja kako se osjećate. U subotu sekstil između Sunca Bika i Marsa u Ribama vjerovatno izgleda kao poklon i poziv da proširite svoje razmišljanje i svoje životno iskustvo. Iskoristite to!

Vaga

Vrhunac vikenda za vas je trigon između Mjeseca u Lavu i vaše vladajuće planete, Venere u Ovnu u vašem partnerskom sektoru. Ljubav i strast se rađaju, čineći vašu ljepotu i privlačnost očiglednim svima. Mjesec u Lavu trenutno je u vašem sektoru prijateljstva, pa odvojite vreme za svoje bliske ljude i dozvolite da vas preplavi ljubav.

Škorpija

Mjesec u Raku u petak, i trigon sa Neptunom, a zatim sa Jupiterom, aktiviraju vašu kreativnost i maštu na moćne načine. U nedelju Mjesec u Lavu u trigonu sa Venerom u Ovnu, pozivajući vas da volite i brinete o sebi, da se usredsredite na svoje zdravlje i blagostanje. Ogromna količina energije izliva se na vas, uvjerite se da imate načina da je potrošite.

Strijelac

Vaša vladajuća planeta, Jupiter, trinira Mesec u Raku u subotu u zoru, ulivajući vam optimizam i raspoloženje. Posle toga slijedi mjesec koji prelazi u Lava, osvjetljava vašu devetu kuću, pozivajući vas da slobodno širite sreću svuda gdje krenete. Sekstil između Sunca i Marsa osigurava da imate svu energiju koja vam je potrebna da napredujete i učinite svijet boljim mjestom.

Jarac

Mjesec u Raku u petak ističe vašu sedmu kuću partnerstva; trigon Marsa i Neptuna stvara strastvenu i romantičnu atmosferu. Subota i nedelja – Mjesec u Lavu podiže stvari za stepen više, zauzimajući vašu osmu kuću intimnosti. Sekstil Merkura i Venere produbljuju komunikaciju i ljubav koju dijelite sa svojim voljenim.

Vodolija

U petak je Mjesec u Raku insistira na tome da se njegujete i brinete o sebi – jer ističe zdravlje i blagostanje u vašoj natalnoj karti; trigon ka Marsu i Neptunu odražavaju tu poruku. Mjesec u Lavu u subotu i nedelju stavlja reflektore na vašu sedmu kuću partnerstva; sekstil za Merkur i trigon sa Venerom poboljšava komunikaciju i ljubav koju dijelite sa svojim voljenim.

Ribe

Mjesec u Raku u petak sa svojim trigonom Marsa i Neptuna osnažuje vašu maštu i kreativnost; oslonite se na to dok ova energija njeguje vašu dušu. Subota i nedelja – Mjesec u Lavu usredsređuje se na vaše zdravlje i blagostanje. Ranojutarnji sekstil između Marsa i Sunca puni vas energijom i ambicijama, pomaže vam da upoznate i razumijete sebe na nove načine.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Predsjednica Slovačke uputila telegram Đukanoviću: U ovom teškom trenutku...

“Uvaženi gospodine Predsjedniče, sa dubokom tugom primila sam vijest o tragičnim događajima koji su se desili u...

Nikšićanin ranjen u tuči

Kako nam je nezvanično potvrđeno u Nikšiću je došlo do ranjavanja jedne osobe oštrim predmetom, kojoj su...

CPC će sjutra služiti liturgiju za stradale na Cetinju

Službe će, najavljuju iz CPC, služiti od 10 časova. “Pozivamo Vjerni narod da uzme...

Đukanović: Cijenimo pažnju susjeda i poruke saosjećanja i podrške...

Đukanović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, danas imao odvojene telefonske razgovore sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i...

Rakočević o radu policije na Cetinju: Preventivne mjere potpuno...

Očekuje da se nadležni organi što prije izjasne po pitanju eventualnih propusta u radu policije.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare