Vaš idealan partner je onaj ko je “preko puta” podznaka

Pronaći idealnog bračnog partnera lakše ćete uspjeti pomoću astrologije 

Vas podznak odnosno Ascendent pokazuje vašu ličnost dok se na suprotnoj strani od podznaka nalazi Descendent. On je tačka u Vašoj natalnoj karti koja otkriva idealnog partnera u ljubavi i braku.

Ascedent u Ovnu-Descedent u Vagi

Vaš idealan partner u ljubavi je prefinjena, sofisticirana, ljubazna i uravnotežena osoba stabilnog temperamenta koja ima snage da Vas tokom života usmjerava da pravilno raspoređujete svoju energičnost. Uz ovu osobu bićete bezbrižni.

Ascedent u Biku-Descedent u Škorpiji

Ljubavni partner koji bi u potpunosti odgovarao Vašim potrebama je neko ko je šarmantan, magnetično privlačan, tajanstven, jako emocionalan sa snažnom seksualnom harizmom. To je neko ko će Vam se posvetiti cijelim svojim bićem. 

Ascedent u Blizancima-Descedent u Strijelcu

To je neko ko je nezavisan i ko će umjeti da cijeni Vašu slobodu i ko neće želeti da Vas sputava i da ograničava Vaše aktivnosti. Partner je obrazovan, vesele naravi i svijetlije kose, a može biti i sklon gojenju.  

Ascedent u Raku-Descedent u Jarcu 

Vama bi u ljubavi najviše odgovarao neko ko je ozbiljan, zreo, dobro situiran i spreman na trajno obavezivanje. Sa ovim ljubavnim partnerom biste mogli ostvariti svoje snove u ljubavi jer je ovo osoba sa sličnim pogledom na život poput Vašeg.

Ascedent u Lavu-Descedent u Vodoliji

Ovo je zanimljiva i nekonvencionalna osoba modernih shvatanja i nije sklona predrasudama. Ova osoba će Vam biti i prijatelj i ljubavnik, može biti visok sa svijetlijom kosom i nervoznim pogledom.

Ascedent u Devici-Descedent u Ribama

Vama je u ljubavi potrebna saosjećajna i maštovita osoba sanjalačke prirode koja Vas može upoznati sa potpuno novim svijetom – okeanom emocija i naučiti Vas da se u ljubavi opustite i prepustite kao nikada do tada. Pazite da osoba nešto ne krije jer često tajne izađu na vidjelo.

Ascedent u Vagi- Descedent u Ovnu

Idealan partner u ljubavi je vatrena, strastvena, dinamična i osoba puna inicijative. Ovaj ljubavni partner Vam svojim neustrašivom pojavom i svojim pustolovnim duhom može pomoći da prevaziđete Vašu povremeno naglašeniju neodlučnost.

Ascedent u Škorpiji- Descedent u Biku 

Vama bi u ljubavi najviše odgovarao neko ko je pouzdan, racionalan, osjećajan i romantičan. Ovaj ljubavni partner je neko ko je umetnički nadaren s težnjom da svoje umetničke i kreativne sposobnosti upotrijebi i u praktične svrhe. 

Ascedent u Strijelcu- Descedent u Blizancima

U ljubavi Vam je potreban neko ko neće sputavati i ograničavati Vaše aktivnosti što znači da Vam najviše odgovara svestrana, tolerantna i podsticajna osoba raznolikih gledišta. Vaše potrebe u ljubavi bi zadovoljio neko ko je pun uzbuđenja, vesele prirode, komunikativan, sa kojim Vam nikada ne bi bilo dosadno.

Ascedent u Jarcu-Descedent u Raku

Ovaj ljubavni partner će svojom ljubavlju i toplinom smekšati Vaše srce i pružiti Vam emotivnu sigurnost za kojom tragate u ljubavi.Vaš budući partner će gajiti tradicionalne vrijednosti. Brak bi mogao da traje a često se dešava da ove osobe imaju ovalno lice.

Ascedent u Vodoliji- Descednt u Lavu

Najviše Vam odgovara vedra, pozitivna, odana i dostojanstvena osoba koja će svakodnevno unositi toplinu i svijetlost u Vaš život. Ovo je osoba koja Vas zbog svoje vatrene strastvenosti i optimizma kojim zrači nikada ne bi ostavljala ravnodušnim.

Ascedent u Ribama- Descedent u Djevici

Praktičan, analitičan i organizovan partner koji Vam pomaže idealan je ljubavni partner za  Vas. Sa njim ćete realnije sagledavati životne situacije i može unijeti red u vaš život.Ova sosba se bavi medicinom ili nekim zanatom.

 

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Sergej Lavrov u Beogradu 7. juna

Prema pisanju tog portala, on će se u Beogradu sresti sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Državljanin Belgije stradao na Komovima

Državljanin Belgije stradao je tokom planinarenja na Komovima, potvrđeno je portalu RTCG iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije.

Književno veče “Andrić-Crnjanski: Sudbine i komentari” u Herceg Novom

Književno veče "Andrić-Crnjanski: Sudbine i komentari" biće održano večeras od 20 sati u Kući nobelovca Iva Andrića...

Da li je Vulin, koga je odavno trebalo proglasiti...

Informaciju da će Vulin boraviti u crnogorskoj prijestonici turizma osvanula je još juče na Twitter nalozima crnogorskih...

Demokrate: Šta će Abazoviću kriptovani telefon

Iz te partije su reagovali na saopštenje GP URA, u kojem su kazali da su Demokrate postale...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare