MLAD MJESEC: Danas se ovim znakovima život mijenja iz korijena!

Prstenasto pomračenje Sunca nastaje kad je Mjesec najdalje od Zemlje pa se, i prilikom pomračenja, vidi Sunčev krug - prsten vatre! S obzirom će u istom danu nebo obasjati i mlad Mjesec, otud nazim vatreni.

Kao da nam nije bilo dovoljno izazova koje je donio Krvavi Mjesec 26. maja i retrogradni Merkur u čijem društvu provodimo jun, a već nam dolazi i prstenasto pomračenje Sunca 10. juna 2021. godine. Neobično je to što će u istom danu nebo obasjati i mlad Mjesec. Uticaj ove dvije moćne astro sile će imati veliki uticaj na naše živote, piše Lepaisrećna.rs

Ovo, dakle, neće biti običan mlad Mjesec, već će nam cijelu nedjelju obojiti potresi promjene. Biće tu dosta kriza i velikih promjena jer je Sunce i u kvadratu sa Neptunom, ali posmatrajte svoj život kao zdravo drvo sa ponekim suvim listom. Sve što treba da o(t)padne će o(t)pasti i – tako i treba da bude! Tako posmatrajte ostatak mjeseca.

Mlad Mjesec će biti u Blizancima, od kojih jedan simbolički predstavlja telo a drugi duh, jedan je smrtan a drugi besmrtan. Ne dajte da vas ova dualnost muči, shvatite da je kraj nečega istovremeno i početak nečeg drugog. Spremite se za informacije koje će vas, u prvi mah, jako zbuniti, a možda čak vratiti u prošlost – sjetite se, šta se dešavalo prošlog novembra? A šta, takođe značajno, prošlog maja? Moguće je da će se baš sada zatvoriti neki važan krug koji vam je tada otvoren.

Sljedeća eklipsa u Blizancima biće tek 2029. godine, a astrolozi kažu da će ova imati uticaj na našu kolektivnu budućnost. Savjetuju da upravljate čvrsto svojim mislima i ne dozvolite im da vas vode ka strahu već da budu stalno usmjerene ka ljubavi.

Najveći uticaj i promjene će osjetiti BlizanciŠkorpije i Bikovi.

Ništa nemojte da forsirate, ništa ne činite na silu. Budite samo pažljivi i pratite znake, sve će vam se pokazati šta treba da radite.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Borović: Srbija da prestane da prijeti i omalovažava Crnu...

Borović je agenciji Beta kazao da se u Rezoluciji o Srebrenici, koju je prije dva dana usvojio...

TO Podgorice manifestacijom “Joga u prirodi” obilježava Međunarodni dan...

"Manifestacija se organizuje u saradnji sa NVO Art of Living sa kojom TO Podgorica sarađuje od 2013....

Petrović: Podrška i čestitke na hrabrosti Bogougodnicama

“U redu je da neko ne razumije koji je cilj okupljanja i koju su poruku sinoćnjim performansom...

Đukanović: Sve više svjedočimo da se podstiče devijantno ponašanje...

"Očekujem od nadležnih institucija da u najkraćem roku otkriju i procesuiraju počinioce jer su sigurnost i zaštita...

DPS Nikšić: Negiranjem genocida u Srebrenici Kovačević ponovo posramio...

Prema njihovim riječima Kovačević je bez imalo zadrške neosnovano komentarisao kako su Srbi napadnuti i kako treba...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare