Izvor:tportal

Uoči vjenčanja s Albertom princeza Šarlin tri puta pokušala da pobjegne

Trenutno vjerovatno jedna od najspominjanijih žena na svijetu zasigurno je princeza Šarlin, naročito nakon što je, kako je otkrio njen suprug princ Albert, hospitalizovana na tajnoj lokaciji, zato ne čudi da svjetki mediji izvlače sve što znaju o nekadašnjoj Olimpijki.

I dok su prethodnih godina teme bile vanbračna djeca njenog supruga, posljednjih mjeseci medijske stupce princeza Charlene puni zbog svojih zdravstvenih problema. Iako se tek vratila u Monako, u zagrljaj svojim šestogodišnjim blizancima, situacija se ponovno zakomplikovala, zbog čega je zatražila pomoć, a njen ju je suprug, princ Albert, predao u ruke provjerenih i iskusnih doktora u zdravstvenoj ustanovi na tajnoj lokaciji.

Jedino što je princ Albert otkrio za javnost je da njegova supruga pati od ‘duboke iscrpljenosti, i emocionalne i fizičke’:

Njen je povratak isprva prošao jako dobro, bar prvih nekoliko sati, a onda je postalo očito da nije dobro. Bila je iznimno iscrpljena, i fizički i emocionalno. Bila je opterećena i nije se mogla suočiti sa službenim dužnostima, životom uopšte, pa čak ni s porodicom, izjavio je za magazin People princ Albert.

A nakon toga nije trebalo dugo da se krene prebirati po prošlosti, pa da se mediji prisjete i vremena uoči njihovog vjenčanja. Prema dobro upućenim izvorima, princeza Charlene pokušala je pobjeći čak tri puta, no svaki su je put na vrijeme zaustavili u namjeri.

Prvi puta navodno je trebala biti na probanju vjenčanice u Parizu, kada su se pojavile informacije o njenom pokušaju bijega. Tada je ‘utočište pronašla’ u ambasadi Južne Afrike, no ubrzo se vratila kući. Za razliku od prvog, ‘drugi i treći bijeg’ dogodili u Monaku. Prvi od ta dva puta dogodio se tokom Grand Prixa 2010. godine, što je rezultiralo time da joj je oduzet pasoš, a posljednji put dogodilo se samo dva dana prije njihovog vjenčanja.

Tada je, prema pisanju Le Journal de Dimanche, princeza Charlene rezervisala avionsku kartu u jednom smjeru za Južnu Afriku, no presreli su je na putu za Nicu i nagovorili je da ostane. Na kraju je ostala i bila glavna zvijezda trodnevnog vjenčanja koje je, navodno, koštalo oko 53 miliona funti, a prema pisanju medija u to doba, princeza Charlene i javno je plakala.

Navodno je par i prvu bračnu noć proveo u odvojenim sobama, s time da je soba u kojoj je spavala princeza Charlene bila čuvana, što je palata naknadno demantovala.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Nikšićanin ranjen u tuči

Uskoro opširnije… 

CPC će sjutra služiti liturgiju za stradale na Cetinju

Službe će, najavljuju iz CPC, služiti od 10 časova. “Pozivamo Vjerni narod da uzme...

Đukanović: Cijenimo pažnju susjeda i poruke saosjećanja i podrške...

Đukanović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, danas imao odvojene telefonske razgovore sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i...

Rakočević o radu policije na Cetinju: Preventivne mjere potpuno...

Očekuje da se nadležni organi što prije izjasne po pitanju eventualnih propusta u radu policije.

Kisindžer: SAD su na ivici rata sa Rusijom i...

“Na ivici smo rata sa Rusijom i Kinom zbog pitanja, čiji smo dijelomični tvorci bez ikakvog koncepta...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare