Kovačević: Isticanje ljubavi prema CG i crnogorskoj zastavi za portal IN4S je fašizam, a za mene ljubav

Nina Kovačević reagovala je na tekst koji je 17. avgusta objavljen na portalu IN4S, Mladi dvojac sprema “traktorijadu” za Srbe u Crnoj Gori”, navodeći da o njoj šire neistine.

Kako napominje, tekst je zasnovan na lažima.

“Naime,u viber grupi sam postavila komentar kako se sitno odbrojava do poraza onima koji žele da ruše Crnu Goru, obraćajući se jednom članu iz grupe koji je bio zabrinut šta će se desiti 30.avgusta.

Neko od članova grupe je zloupotrijebio našu unutrašnju konverzaciju i objavio istu. Antidržavni portal je, iz meni nepoznatih razloga, počeo da širi neistinu o meni sa zeljom da me predstavi kao šovinistu,a to ni u kom slučaju nijesam,što znaju svi oni koji me poznaju.

Ovaj portal je takođe prozivao Upravu policije,pozivajući je da reaguje,pisajući da pripravnički staž odrađujem u Centru bezbjednosti Nikšić, što je takođe neistina. Jedina istina je da sam student 3. godine na Fakultetu za poslovni menadzment u Baru.

Ona je istakla da su te informacije lako provjerljive za sve koji to žele da provjere.

“Ovim putem, kao rođena Crnogorka zelim da pošaljem poruku urednicima antidržavnog portala, da su u laži kratke noge i da pisanjem neistina o meni neće uspjeti da naruše moj ugled.

Isticanje ljubavi prema Crnoj Gori i crnogorskoj zastavi je za članove ovog portala fašizam, a za mene ljubav. Očigledno je da se njihov odnos prema Crnoj Gori mjeri time što joj ne plaćaju porez i šire neistine o njoj. Vjerujem da će 30.avgusta urednička politika ovog portala otići u prošlost,a da će moja Crna Gora nastaviti da krupnim koracima korača putem prosperiteta i napretka”, zaključila je Kovačević u svom reagovanju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

URA: Krivokapiću sada ne smetaju glasovi opozicije, dostojan premijerskog...

Oni su nastavili polemiku sa kabinetom premijera. "Nakon što je optužio za izdaju sve...

Vuković: Ne može se skratiti mandat Skupštini ukoliko sjednici...

"Ne može se skratiti mandat Skupštini ukoliko sjednici ne prisustvuje barem 41 poslanik. Jasno je da ne...

Brnabić: Vlada Srbije ukinula sve dozvole i uredbe za...

„Poništeni su svi upravni akti vezani za Rio Tinto, odnosno Rio Sava, sve dozvole, odluke, rješenje i...

CGO osudio napad na novinara RTCG

“Pozivamo sve društvene aktere da doprinesu smirivanju tenzija i omoguće medijima da se nesmetano bave svojim poslom”,...

Krivokapić i Bečić sa slave poručili: Zajedno ćemo braniti...

"Na slavi sa predsjednikom Skupštine Zajedničkim snagama borićemo se da sačuvamo izbornu volju građana. Nećemo dozvoliti povratak...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare