test

Lekić: Oko IBAR-a se stvorila propaganda, Vladi bih dao šansu da se konsoliduje

Standard

17/04/2024

14:42

Oko IBAR-a se stvorila propaganda, a Vladi na čelu sa Milojkom Spajićem bih dao šansu da se konsoliduje, smatra lider Demos-a Miodrag Lekić.

Gostujući u emisiji “Klub A plus”, Lekić je kazao da postoje momenti na crnogorskoj političkoj sceni koji ne ukazuju na optimizam.

“Oko IBAR-a se stvorila velika drama i propaganda. Ipak, ova Vlada je sastavljena na bazi odnosa snanga u parlamentu i izborne pobjede i zato bih joj dao šansi da se konsoluduje. Mora se politička scena uozbiljiti i, naravno, retorika mora biti ozbiljna”, smatra Lekić.

Govoreći o bezbjednosnom sektoru, Lekić je kazao da je na scenu nastupio jedan veliki grabež i međusobno optuživanje aktuelnih ministara.

“Bizaran je momenat da se iz Vlade tuži Vlada. Na djelu je permanentni zaplet i to mnogo ruši sliku o Vladi”, kazao je Lekić.

Osvrnuvši se na najavu rekonstrukcije Vlade, Lekić smatra da će nakon nje na političkom nebu biti mnogo jasnija situacija.

“Jasno je da su neki savezi dosta poljuljani. Nije to teško pročitati. Savezništva ne bih komentarisao, ali vidim da se Spajić poprilično šali kad se pomene rekonstrukcija. Kad ga pitaju za rekonstrukciju, on odgovara “Mislite na rekonstrukciju auto-puta”, podsjetio je Lekić.

Ostavite komentar

Komentari (0)

POVEZANI ČLANCI