Đukanović čestitao Jakšiću

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku Vasiliju Jakšiću povodom osvajanju titule šampiona Evrope na brdskim stazama.

„Iskreno me je obradovala vijest o Tvom izuzetnom sportskom postignuću, osvajanju titule šampiona Evrope na brdskim stazama. Sportski uspjeh krunisan pozicijom prvog crnogorskog automobiliste sa titulom najboljeg vozača Evrope u generalnom plasmanu, služi na čast Tebi, Tvojoj porodici, Kotoru i cijeloj Crnoj Gori.

Vrhunsko sportsko ostvarenje koje si posvetio tragično stradalom kolegi Nikoli Asanoviću, uvjeren sam, nagovještaj je tvojih narednih uspjeha, podsticaj sadašnjim i budućim generacijama crnogorskih automobilista i obaveza svih nas da nikad ne zaboravimo one koje su Crnu Goru visoko pozicionirali u ovoj zahtjevnoj sportskoj disciplini.

Uz iskrene čestitke, želim Ti dobro zdravlje i sreću na budućim takmičenjima na kojima s ponosom predstavljaš Crnu Goru.“ navodi se u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Zbog snažnog tajfuna evakuacije na Filipinima

Tajfun "Noru" donosi vjetar brzine i do 240 kilometara na sat, a pogodio je ostrva Polilo i...

Vuković-Sekulović: “Skupština građana” veliko dostignuće i uspjeh za parlament...

Otvarajući forum u ime Skupštine Crne Gore, zamjenica generalnog sekretara Skupštine Milena Vuković-Sekulović istakla je da je...

Na Sinjajevini sakupljeno 200 kesa smeća

Sa više kritičnih lokacija gdje se smeće godinama nekontrolisano odlagalo, sakupili su, kako navode u saopštenju, više...

Mihailo: Crna Gora je napadnuta spolja i iznutra, crkvena...

Iz Crnogorske pravoslavne crkve (CPC) uputili su apel za potpisivanje peticije kojom, kako su kazali, građani Crne...

Korona presjek: Još 122 slučaja koronavirusa, bez preminulih

U istom periodu nije zabilježen nijedan smrtni ishod od posljedica Kovida-19. Oporavile su se...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare